Usuń swoje konto Daive
Konto i wszystkie jego dane możesz usunąć w aplikacji albo przez e-mail, nawet jeśli nie masz już aplikacji w telefonie.
W aplikacji
- 1 Otwórz Daive i stuknij menu w prawym górnym rogu.
- 2 Wybierz „Profil”.
- 3 Stuknij „Usuń konto” i potwierdź.
Konto i dane zostaną usunięte od razu.
Bez aplikacji
Napisz do nas z adresu, na który zarejestrowane jest konto (jeśli logujesz się przez Google — z tego adresu Google). Usuniemy konto i wszystkie jego dane w ciągu 30 dni i odpiszemy, gdy to zrobimy.
Poproś o usunięcieCo zostanie usunięte
- Twoje konto: e-mail, dane logowania i odpowiedzi w profilu
- Wszystkie wpisy w dzienniku, transkrypcje notatek głosowych i zapisy nastroju
- Analizy AI oraz raporty dzienne, tygodniowe i miesięczne
- Historia czatu z AI
- Osiągnięcia i serie
- Token do wysyłania powiadomień
Same pliki audio serwer usuwa wcześniej, zaraz po transkrypcji: zachowywany jest tylko tekst.
Co zostaje zachowane
Dane o zakupach przechowują Google Play, App Store i RevenueCat (usługa obsługująca subskrypcje) zgodnie z własnymi zasadami. Nie możemy ich usunąć.
Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji Premium. Anuluj ją osobno: Google Play → Płatności i subskrypcje albo ustawienia Apple ID na iPhonie.